FOTO Călătoriile lui Oscar, câinele globetrotter, în numele maidanezilor

0

În 2009, Joanne Lefson l-a găsit pe Oscar în Cape Town, iar de atunci au fost nedespărțiți, până de curând. În toți acești ani, Joanne și iubitul său au călătorit prin lume alături de Oscar, devenit un câine globetrotter. Toate aventurile sale, din Egipt până în China, au fost dedicate celor aproximativ 475 de milioane de câini fără stăpân din toată lumea.

 

 

După cum a scos la iveală analiza ADN-ului său, Oscar a fost o combinație de Alsacian, Corgi, Cocker Spaniel și Basset Hound. Datorită celei care l-a adoptat, a devenit și primul câine din istoria înregistrată care a făcut în conjurul lumii. Stăpâna sa, Joanne, l-a purtat peste tot în lume, unde l-a fotografiat cu unele dintre cele mai cunoscute simboluri naționale, de la Turnul Eiffel, până la Statuia Libertății, piramidele egipetene sau Marele Zid Chinezesc. Turneul lui Oscar, cunoscut sub numele de World Woof Tour, poate fi urmărit pe  site-ul dedicat.

 

oscarworldwooftour5

 

dogdisneyland2

 

Din păcate, după ce a călătorit în mai toate colțurile Pământului, Oscar și-a găsit sfârșitul sub roțile unei mașini. Pe 11 ianuarie, el a fost călcat de o mașină în California, urmând ca pe 25 ianuarie să aibă loc în Cape Town o slujbă specială dedicată cățelului globetrotter. 

 

3

 

4

 

7

 

 

oscarworldwooftour6

 

10

 

11

 

9

 

8

 

 

Aici puteți urmări mai multe fotografii din timpul călătoriilor lui Oscar.

Sursa: MyModernMet


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger