Susține

Într-o lume în care presa independentă îşi reinventează propriile soluţii de finanţare, Think Outside the Box rămâne zilnic în priză exclusiv datorită donaţiilor primite de la cititori. Fiecare sumă primită de la voi ne ajută să mai scoatem o idee din cutie. Puteți susține jurnalismul liber prin aceste căi sau ne puteți ajuta să găsim formule la care noi ne-am gândit:

Donații în bani:

$ Dacă am alege cu toţi să contribuim din când în când la realizarea unor proiecte independente, societatea civilă din România ar fi mult mai solidă. Puteţi alege să faceţi oricând o donaţie către Asociaţia Think Outside the Box, prin intermediul Paypal sau direct în contul nostru. Banii obţinuţi vor fi convertiţi în activitate editorială, iar detaliile despre modul în care au fost folosiţi vor fi actualizate constant pe site şi transmise prin mesaje către donatori.

Dacă vreți să direcționați cei 2% din impozitul pe venit către TOTB, puteți descărca formularul 230 de aici, completat cu datele asociației noastre. Formularul trebuie printat și completat în două exemplare (completarea lui durează 1-2 minute).Originalul trebuie trimis până la 25 mai la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveți domiciliul sau la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit. Formularul se depune în format hârtie, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă  cu confirmare de primire. Sau, potrivit, autorităților, ”formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.” Păstrați copia! Important: dacă depuneți declarația 200, menționați neapărat în cadrul ei datele organizației către care vreți să direcționați cei 2%. Altfel, direcționarea nu va fi luată în calcul.

Dacă jumătate din cititorii noștri zilnici ar direcționa către Think Outside the Box 2% din acest impozit – care altfel rămâne tot în găurile negre ale statului -, ne-am putea concentra numai pe scris și documentat articole, fără să căutăm în fiecare lună noi soluții de finanțare.

Dacă aveți o firmă, puteți alege să direcționați 20% din impozitul pe profit datorat statului, către Asociația Think Outside the Box. Procedura este extrem de simplă:Firma va trebui să realizeze, la momentul redactarii contractului de sponsorizare, o estimare a valorii cotei de 20%. Contractul va fi apoi trimis către TOTB, care îl va semna și stampila, cu obligatia de a returna companiei exemplarul primit.

Asociaţia Think Outside the Box
Contul Iban: RO07RNCB0295145097240001, deschis la BCR
Codul de identificare fiscală: 34244700

Donarea unor evenimente

@ Dacă fiecare dintre noi şi-ar invita din când în când prietenii şi apropiaţii să nu-i aducă daruri la ziua de naştere sau la nuntă, ci să facă donaţii pentru a sprijini o cauză în care cred, lumea din jur ar fi un pic mai bună. Puteţi alege să donaţi evenimente din viaţa voastră – aniversări, petreceri, curse de alergare – către Asociaţia Think Outside the Box, prin intermediul Galantom. Această platformă transparentă face legătura între oameni şi cauzele pe care vor să le susţină, fără să perceapă comision. Donatorii pot opta însă pentru a direcţiona o parte din donaţie către susţinerea platformei. Banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru realizarea unor proiecte editoriale, ale căror teme vă invităm să le alegem împreună.

Donații în timp și abilități

& Dacă vreți să contribuiți la dezvoltarea TOTB.ro, lucrând alături de noi atunci când timpul vă permite, dați un semn la [email protected]. Orice ajutor din partea unor programatori, graphic designeri, ilustratori sau fotografi este extrem de binevenit.

 

Advertisment ad adsense adlogger