Zile active în Miercurea Ciuc

0

Asociația Green Zone, Fundația Noi Orizonturi și Asociația Adventure vă invită cu echipa, prietenii și familia să experimentați provocările parcului de frânghii la joasă înălțime și beneficiile sportului în cadrul crosului organizat de ZILELE ACTIVE în Miercurea Ciuc.

Zilelele Active vor avea loc în Parcul Central din Miercurea Ciuc în perioada 28-30 octombrie 2011 unde vă așteptăm cu următoarele programe:

Parc de aventură bazat pe elemente de tip curs frânghii la joasă înălțime, în care sunt așteptate în special echipe formate din 6-12 persoane care doresc să experimenteze beneficiile lucrului în echipă, distracția și modalități diferite de a învăța.

Elementele de tip frânghii la joasă înălțime constau într-o serie de obstacole reale și imaginare create să provoace grupuri și indivizi să lucreze împreună pentru a duce la bun sfârșit o sarcină stabilită. Dintre activitățile la care puteți participa vor fi: zid de cățărare, bușteanul, platforma, zidul, labirintul, pânza de păianjen etc.  Persoanele care vor participa individual vor forma o echipă la fața locului. Grupurile organizate se pot înscrie la fața locului, sau pot anunța mărimea grupului și orele de participare și cu cel puțin o zi inainte.

În parc, aveți posibilitate să cunoașteți și câteva ONG-uri sau instituții locale care își vor promova activitățile sau ofertele de voluntariat din Miercurea Ciuc.

Crosul Miercurea Ciuc, o comunitate activă are loc sâmbătă 29 octombrie! Sunt așteptate în jur de 200 de persoane care doresc să alerge pentru un oraș mai activ. Înscrierea are loc între orele 10.00 și 11.30. Startul se va da la ora 12.00. Primii 100 de înscriși primesc cadou un tricou personalizat. Traseul va avea o lungime între 1,5-2 km în jurul parcului central.

Participarea este gratuită iar evenimentul se va desfășura vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 11.00 la 18.00.

Programul detaliat al evenimentului, precum și mai multe informații despre proiect găsiți pe www.activciuc.ro.

 

Foto: Xtremsport.ro

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger