Zece moduri în care puteți refolosi revistele vechi

2

Ați umplut dulapurile și rafturile cu reviste vechi? Iată zece moduri în care le puteți refolosi cu stil:

1. Decupaj. Aveți pantofi, genți sau tricouri care arată neinteresant? Puteți decupa bucăți din reviste pe care le puteți imprima cu ajutorul acestui tutorial.

2. Brad de Crăciun din hârtie. Adăugați puțină “distracție reciclată” decorațiunilor de Crăciun. Puteți face un brad din reviste vechi fără alte instrumente – e suficient să împăturiți fiecare pagină pe diagonală și să le uniți într-o formă conică, așa cum ne arată tutorialul acesta.

3. Bol reciclat. Cu toții am auzit de pălăria din ziare, dar ce părere aveți de bolul din reviste? Acesta e perfect și ca decorațiune, dar este și util, din el putând să serviți chipsuri și covrigei.

4. Cutie din lamele din reviste. Dacă aveți nevoie de o cutie pentru un cadou homemade, cutia nu poate fi diferită. Dacă aveți reviste vechi la îndemână puteți face lamele din paginile lor pe care le puteți aplica pe cutii, ca în exemplul de aici.

5. Masă. E mai simplu decât ați crede. În acest exemplu, s-au folosit șase reviste din care s-a realizat o masă fără lipici sau foarfece. Puteți folosi masa pentru a pune un ghiveci cu flori.

6. Ornament “floral” pentru decorarea mesei. Înlocuiți florile naturale de pe masă cu buchete realizate din reviste vechi. Tutorialul este simplu, iar efectul uimitor.

7. Fundă pentru cadouri. Mulți oameni folosesc deja revistele vechi pentru a împacheta cadourile, dar de ce să ne oprim aici? Așadar, o altă recomandare este să creăm și funda din reviste vechi. Iată câteva exemple pentru un cadou cu stil.

8. Cercei. Puteți tăia revistele în fâșii pe care le rulați pentru a crea cercei care vă vor înveseli ținuta. Iată cum!

9. Suport de căni și pahare. Din reviste vechi puteți crea suporturi de căni și pahare personalizate. Cu ajutorul acestui tutorial, poate fi chiar simplu. De preferat este să folosiți paginile cu multe fotografii colorate.

10. Coș de gunoi. Ironic, pentru a nu arunca hârtia veche la gunoi puteți face un coș de gunoi din ea. Iată un tutorial despre cum puteți realize foarte ușor un coș de gunoi din reviste vechi.

Sursa: earth911.com


2 comentarii

  1. Pingback: Cum sa reutilizezi revistele « Filmul vietii, in cuvinte

  2. Pingback: imlementseo

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger