Vrei să părăsești Facebook? Nu e așa ușor

2

Mulți utilizatori ai Facebook-ului încep să părăsească platforma socială. Peste 100.000 de britanici și-au șters conturile luna trecută. Dar “sinuciderea Facebook” nu este așa ușoară. Dacă vrei să scapi, ai două opțiuni: dezactivarea contului și ștergerea lui.

Dezactivarea este varianta ușoară. Poți face asta din setările contului, apăsând butonul “dezactivare”. Dar, nu scapi așa ușor. Facebook-ul îți încearcă voința cu fotografii ale prietenilor și îți trimite mesaje că prietenilor tăi le e dor de tine.

Chiar dacă optezi să nu mai primești mesaje de la Facebook, dezactivarea nu înseamnă că nu mai există contul tău, ci doar este în stand by așteptând să te întorci.

Ștergerea este o opțiune mai drastică, dar nu este o procedură simplă. Trebuie să trimiți o cerere și să aştepți confirmarea pe mail. Reprezentanții Facebook spun că orice urmă a ta este ștearsă în două săptămâni de pe servere, fără vreo șansă să mai fie găsită.

Dar, chiar și atunci prezența ta va exista pe Facebook, dacă prietenii tăi continuă să pună poze cu tine.

Foto: Flickr / smemon87

 


2 comentarii

  1. numai dumnezeu stie cate conturi am avut de a lungul timpului pe forumuri si pe site uri de toate felurile si in cate grupuri de yahoo si cate adrese de mail cu duiumul. si numai pe cate site uri de cumparaturi m am inscris si cu toate datele. si in cate comunitati. nu mi am dezactivat niciunul din acele conturi, nici macar nu am incercat vreo clipa, doar contul de facebook e DIAVOLUL.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger