Vrei ca povestea ta să fie o piesă de teatru? Înscrie-te la "Scrie despre tine"

0

Cum ar fi să-ți vezi viața pe o scenă de teatru? Primul pas ar fi să te înscrii la laboratorul “Scrie despre tine” al actorilor Vera Ion și Sorin Poamă, care te invită să te cunoști mai bine cu instrumente de dramaturg.

Înscrierile la un nou modul al laboratorului se mai pot face până pe 28 martie. În cadrul celor două cursuri pe săptămână, timp de o lună, cursanții pot cunoaște oameni noi, pot afla povești, pot investiga universul altor persoane și pot explora propriile experiențe prin scris, interviuri, exerciții de observație și de actorie.

Laboratorul este punctul de pornire al unor piese de teatru scrise pe baza poveștilor personale. “Fiecare va fi pus față în față cu propriile mecanisme de limbaj, de apărare și de povestire. Este un fel de primă oglindă și prin ea veți începe să va studiați și să vă înțelegeți mai bine reacțiile, pattern-urile de limbaj, felul de a povesti și de a reacționa. Prin exercițiile propuse în primul modul încercăm să dezvoltăm simțul observației și al povestirii unui eveniment, deprinderea de a empatiza cu personajele despre care scrii și de a le investiga universul. Fiind vorba de un limbaj mai specializat care vizează teatrul, vom face și câteva exerciții foarte simple de actorie”, explică Vera Ion și Sorin Poamă, traineri.

Toate detaliile legate de înscrieri le puteți găsi pe site-ul laboratorului.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger