Visele britanicilor, bântuite de figura ministrului de finanţe

0

Din ciclul ce mai studiază oamenii de ştiinţă britanici, astăzi avem un studiu care a încercat să afle care sunt figurile publice care apar cel mai des în coşmarurile cetăţenilor din Marea Britanie. Topul celor trei feţe cel mai des apărute în visele urâte este alcătuit din actualul ministru de finanţe al Marii Britanii (foto jos), fostul premier Gordon Brown şi fotomodelul Katie Price.

 

 

George Osborne, actualul ministru de finanţe al Marii Britanii, este figura publică ce apare cel mai des în coşmarurile britanicilor, arată un studiu realizat de grupul hotelier Travelodge, care a întrebat 2.000 de cetăţeni britanici despre chipurile care le apar în visele urâte. Osborne, membru al Partidului Conservator, a fost ţinta criticilor publice pentru măsurile de austeritate impuse şi în Marea Britanie din cauza crizei economice din ultimii ani.

Pe locul al doilea în acest top bizar se situează fostul premier al Marii Britanii, Gordon Brown, iar pe locul trei în lumea coşmarurilor britanice este fotomodelul Katie Price, cunoscută şi sub numele de Jordan, care a surclasat, astfel, un număr de alţi politicieni care bântuie, şi ei, visele britanicilor. „A avea coşmaruri care implică un ministru de finanţe, pierderea unei slujbe şi bani înseamnă o reflectare corectă a prăbuşirii sistemului de creditare, a crizei, a recesiunii traversate, care ne-a afectat modul de viaţă”, consideră autorii studiului.

 

Sursa şi foto: Reuters


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger