Vineri, se joacă ”For the Win”, o piesă despre comunitate versus corporație

0

Vineri, 17 mai, la ora 21.00, cei care n-ați apucat să vedeți până acum For the Win, piesa de teatru regizată de Bogdan Georgescu, pornind de la viața într-o corporație, unde fondurile europene curg în egală măsură cu stresul angajaților, puteți merge la Galeria 26 (Str. Dr. Staicovici, nr.26).

for the win-5

Spectacolul, în care joacă Andreea Eșanu, Andrei Ioniță și Sînziana Nicola, este un proiect de artă activă, pune sub reflector multe probleme ale lumii în care ne mișcăm zilnic. De la etica mediilor corporatiste, la obsesia angajaților de autodepășire, corelată cu epuizarea, până la problema fondurilor acordate unor cauze comunitare (fie ele discriminarea romilor sau educația) sau la cinismul celor care dictează politicile comunitare, toate își fac loc în spectacolul pe care îl puteți vedea vinerea aceasta.

Ca teaser, vă invităm să citiți câteva din cuvintele-cheie din prezentarea For the Win, pe care suntem siguri că le veți recunoaște din propriile discursuri ori din ”refrenurile” fredonate de apropiați despre propriile vieți:

JOB OPPORTUNITY!!! CERINŢE: Studii superioare // Minimum 2 ani experienţă // Cunoştinte solide (care vor fi testate) // Creativitate // Atenţie la detalii // Capacitate de a lucra în echipă // Abilităţi de relaţionare şi comunicare // Persoană proactivă, cu iniţiativă. OFERIM: Şansa de dezvoltare personală şi profesională // Contract cu carte de muncă pe salariu mediu pe economie // Asigurare în caz de accident // Asigurare în caz de deces // Implicare până la anxietate // Şansa de a ţi se spune în fiecare zi că eşti un incompetent pentru a te motiva şi stimula să be at your best // Lipsa unei vieţi personale // Demontarea sistematică a oricărei forme de demnitate // Umilire indiferent de rezultate // Conştientizarea insignifianţei propriei tale persoane din toate punctele de vedere // Insomnii // Stress // Frustrare // Şi foarte mulţi bani.

Prețul unui bilet la spectacol este de 20 de lei, studenții având acces gratuit , în limita locurilor disponibile. Se pot face rezervări la 0721 649 746. Mai multe informații puteți afla de pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

 

rezervări la 0721 649 746


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger