VIDEO Viața, prin ochii Google

0

Funcția de auto-completare a motorului de căutare Google arată care sunt cele mai mari frici ale noastre în funcție de vârstă. Rezultatele care apar la tastarea cuvintelor “I’m” urmate de vârstă (am X ani…) indică faptul că a fi virgin/ă, însărcinată, singur/ă și a nu avea o carieră sunt temeri care afectează toate categoriile de vâstă de la 10 la 85 de ani.

Un film postat pe YouTube arată că cea mai comună frază dintre toate grupele de vârstă este “am X ani și sunt încă virgin/ă”. Urmează “am X ani și sunt gravidă”, “am X ani și n-am sărutat niciodată o fată/un băiat” și “nu am o carieră”.

Temerile privind singurătatea, locul de muncă și imagine persistă de-a lungul vieții.

Când autorul filmului tastează “am 10 ani” rezultatul care apare este “și gravidă”. La 11 ani rezultatele sunt: “am 11 ani și vreau un copil” și “am 11 ani și sunt gras/ă”. Cei de 13 ani se tem că încă ar fi alăptați. La 15 ani, utilizatorii Google își caută un job, iar la 16 ani vor să se mute de acasă.

“Am X ani și sunt tot singur/ă” devine o fixație în jurul vârstei de 20 de ani, dar se regăsește în toate grupele de vârstă. Tot la 20 de ani, oamenii se îngrijorează de imagine, de faptul că n-au avut o relație niciodată și că nu au prieteni.

Îngrijorările privind cariera nu apar înainte de 27 de ani. A fi virgin/ă rămâne o îngrijorare până la 80 de ani. Filmul se termină cu “am 85 de ani și sunt obosit”.

Sursa: Daily Mail


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger