VIDEO Urmăriți ”Human”, un documentar fascinant despre esența umanității

2

Yann Arthus-Bertrand, autorul celebrului documentar Home, care pune în discuție problema resurselor naturale și a schimbărilor climatice, revine cu un nou proiect impresionant, ale cărui trei episoade încearcă să ofere răspunsuri la o întrebare fundamentală: Ce anume ne face umani? pentru realizarea documentarului Human, ce poate fi urmărit integral mai jos, Arthus-Bertrand a realizat circa 2.000 de interviuri, cu persoane din 60 de țări, pe teme universale, cum ar fi dragostea, fericirea, munca, sărăcia sau războiul.

Pe durata documentării, artistul francez a colaborat cu o amplă echipă de traducători, jurnaliști și operatori, pentru a pune la punct o colecție foarte consistentă de mărturii personale extrem de emoționante, care să ilustreze temele în jurul cărora sunt articulate cele trei părți ale documentarului Human.

Partea întâi, disponibilă mai jos, aduce în prim-plan povești despre dragoste, femei, muncă și sărăcie.

Cea de-a doua parte discută despre război, iertare, homosexualitate, familie și viața de după moarte.

Ultima parte din Human scoate la lumină mărturii despre fericire, educație, dizabilitate, migrație, corupție și sensul vieții.

Sursa: Films for Action


2 comentarii

  1. Nu am vazut nimic care sa zdruncine in gindire si sentimente mai tare ca documentalul difuzat de d-voastra,imi schimba perspectiva aspra trairilor si prioritatilor din timpul vietii noastre,orinduita de tehnologie si nu de sentimentele umane ce ar fi trebuit sa ne defineasca in cursul vietii,va multumesc ca mi-ati adus aminte de sentimente.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger