VIDEO Un tânăr fără adăpost își dă părinții în judecată că nu-l iubesc destul

0

Bernard Bey are 32 de ani și locuiește pe străzile cartierului newyorchez Brooklyn, dar visează să ajungă rapper. A fugit de acasă în urmă cu 20 de ani, încercând să scape de brutalitatea părinților, pe care acum vrea să-i dea în judecată pentru că nu l-au iubit și nu l-au susținut îndeajuns. Daunele pe care le cere se ridică la 200.000 de dolari.

 

În ultimii 12 ani, Bernard a locuit pe la tot felul de adăposturi pentru oameni ai străzii, după o perioadă petrecută în închisoare. Tânărul a fugit de acasă în copilărie, pentru că, spune el, părinții îl abuzau fizic și psihic. Ajuns la 32 de ani, a depus la Tribunalul din Brooklyn  o plângere împotriva părinților săi, acuzându-i că l-au făcut să se simtă ”neiubit și înfrânt de lume.” În pledoaria pe care a redactat-o singur, Bey cere daune de 200.000 de dolari, solicitându-le totodată părinților să-și ipotecheze casa, pentru a-l ajuta să-și deschidă o franciză ”cum ar fi Domino’s Pizza, arată FoxNews.

 

 

”Nu simt că părinții mei mă iubesc, ei nu mă susțin deloc și abuzivi, atât emoțional, cât și verbal,” spune Bey, care susține că și-a mai vizitat părinții, dar că aceștia l-au ținut 45 de minute la ușă, înainte să-l poftească în casă. Americanul se gândește încă că aceste probleme ar trebui depășite printr-o abordare pragmatică: ”De ce să nu începem o afacere de familie, ca să ne asigurăm cu toții viitorul? Oricine are puțină logică nu va sta cu fundul pe bunuri, lăsându-le să se deterioreze, trăind în sărăcie, deși ar putea proceda altfel. De ce să trăiești pe banii statului, din ajutor social? De ce le-ai permite copiilor tăi să aibă o astfel de viață?” spune Bey.

Părinții tânărului contreazic însă povestea acestuia, afirmând că nu sunt în poziția de a-i oferi bani fiului, atâta vreme cât trăiesc într-o locuință socială. Mama sa mai spune că Bernard n-a muncit o zi în viața lui și că a venit momentul să se angajeze.

Sursa: Fox News


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger