VIDEO. Un sistem revoluționar de turnat bere în pahare

1

Un sistem de umplere cu bere a paharelor ce funcționează pe bază de magneți este de nouă ori mai rapid decât metodele tradiționale – 56 de halbe de bere pe minut –, o dovadă în plus că alcoolul incită creativitatea. Paharele au o mică gaură la fund, acoperită cu un magnet circular. Berea presurizată ridică magnetul, umplând paharul până când lichidul de deasupra magnetului îl împinge pe acesta înapoi în jos pentru a sigila fundul paharului. Pe lângă faptul că este mai rapid, noul sistem revoluționar evită și berea irosită prin vărsare.

Americanul Josh Springer, directorul companiei GrinOn, care oferă soluții inovative în industria berii, este cel care a venit cu ideea paharelor de bere cu magneți, care costă cu doar 30 de cenți mai mult decât cele de unică folosință. Inventatorul s-a gândit că magnetul poate servi și drept spațiu de reclamă.

După o testare beta în câteva localuri din Las Vegas care îmbină sporturile cu alcoolul, sistemul dezvoltat de Springer urmează să fie implentat într-un număr mare de stadioane. Urmăriți mai jos cum echipa GrinOn a doborât recordul neoficial pentru cele mai multe beri turnate într-un minut:

Sursa: Popular Science

Citiți și:

Poliţia din Germania a reţinut o bufniţă beată

O halbă de bere pe zi ţine doctorul la distanţă

Băuturi energizante pe bază de alcool se reciclează ca etanol

Mituri stropite cu alcool

Tags:Un comentariu

  1. magnet?
    unu nu e periculos,de la 2 in sus incep sa se lipeasca imperecheatzi de matz.
    noroc!
    din aceleashi motive evidente s.a renuntzat la prezervativele cu magnet.se puneau in 1,234 secunde ,ca shi cand se intalneau 2 magnetzi ….

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger