VIDEO Un german călătorește de 23 de ani prin lume

2

În 1989, Gunther Holtorf și soția sa Christine s-au hotărât să plece pentru un an în Africa, cu mașina proprie. De atunci, călătoria nu s-a mai oprit: au făcut înconjurul lumii de peste 20 de ori, ajungând în mai toate colțurile planetei. Între timp, soția lui Gunther a murit, însă i-a cerut să continue drumul. Germanul a trecut de 800.000 de kilometri, iar călătoria a devenit stilul său de viață. Nu stă niciodată la hotel și nu mănâncă la restaurant: doarme în mașină și cumpără alimente de la piețele locale.

 

 

 


2 comentarii

  1. Tre sa fie al dracu de bine sa te nasti din bogatasi… Intre timp, localnici mioritici muncesc 12 ore pe zi sa nu moara de foame si sa nu doarma sub cerul liber. Mortii masii de capitalism in care toti au sanse egale…

  2. @Dainese: Mai bine toti socialisti egali si saraci, si mai ales saraci cu duhul.. E greu de acceptat ca unii oameni fac ceva pentru alti oameni, si sunt rasplatiti pentru asta, iar altii nu. Si da, acei oameni vor avea posibilitatea sa ofere mai mult copiilor lor. Pe de alta parte, ne dam cu parerea, pentru ca nu stim nimic despre situatia acestui om.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger