VIDEO Un canadian arestat, după ce a zburat cu un şezglong agăţat de baloane cu heliu

0

Daniel Boria s-a gândit să găsească o metodă neconvenţională de a face reclamă firmei sale de curăţenie. Aşa că, după ce a fost fost refuzat de companii de închierere de avioane şi elicoptere, care să-l transporte pe deasupra locului unde se desfăşoară tradiţionalul rodeo anual Caglary Stampede, şi-a improvizat singur un sistem de zbor. Şi-a conectat şezlongul la un mănunchi de 110 baloane cu heliu, s-a aşezat confortabil în scaun şi şi-a luat zborul.

 

150706163249-balloon-man-0706-exlarge-169

 

Tânărul de 26 de ani a cheltuit peste 10.000 de dolari pentru a-şi vedea visul publicitar cu ochii: un şezlong de 20 de dolari, 110 baloane a 13 dolari bucata, plus alimentaeea cu heliu, 80 de dolari pentru fiecare balon în parte. La acestea, se adaugă o butelie de oxigen şi o paraşută. Sistemul a fost asamblat în doar două ore, după care Boria s-a desprins de la sol, însă din cauza turbulenţelor atmosferice, nu a putut ateriza chiar lângă perimetrul unde se desfăşoară celebrul Caglary Stampede. S-a desprins cu paraşuta de şezlong din zbor, de la o viteză între 300 şi 600 de metri / minut, şi a aterizat lângă o cale ferată din apropiere, într-o zonă stâncoasă.

 

 

Din păcate, tânărul nu a apucat să se bucure prea mult de triumf, atâta vreme cât a fost arestat imediat de poliţie pentru “acte nesăbuite,” care pun în pericol siguranţa oamenilor. La o zi după aterizare, nu existau dovezi că şezlongul ar fi aterizat şi el, dar nici plângeri legate de eventuale daune provvocate de misteriosul obiect zburător.

Sursa: CNN

Puteţi citi şi:

Studiu: Bărbaţii îşi asumă riscuri prosteşti mai mult decât femeile


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger