VIDEO. Un câine dispărut se întoarce acasă după 5 ani

9

Dacă te muți de patru ori în cinci ani, până și poștașul te găsește destul de greu, ce să mai zicem de un câine. Există însă excepții. Un Shih Tzu s-a întors acasă după ce timp de cinci ani a fost dat pierdut. Chiar dacă familia s-a mutat de mai multe ori în ultimii ani, cățelușul nu s-a dat bătut și, până la urmă, le-a luat urmele stăpânilor după cinci ani de exil. Și mai surprinzător este că patrupedul și-a salutat stăpânii atât de natural, de parcă ar fi lipsit doar câteva ore.

Myrna Carillo a povestit pentru NBC că de când câinele ei a fost dat dispărut, ea s-a mutat de patru ori, s-a măritat și a făcut doi copii. Prince, micuțul Shih Tzu, nu s-a lăsat însă intimidat și, într-o dimineață, stătea la intrare de parcă ar fi fost cel mai firesc lucru de pe pământ. N-a avut o problemă nici cu noii membri ai familiei, deja e prieten bun cu cei doi copii.

Cazul lui Prince nu este însă unic. Anul trecut, o pisică și-a găsit stăpâna tot după cinci ani de exil, aduși de uraganul Katrina, iar un alt câine, din Australia, s-a reîntors acasă după nouă ani. Toate cazurile ne arată că nu este nicăieri ca acasă.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Citiți și:

Poliţia din Germania a reţinut o bufniţă beată

VIDEO. Chaser, câinele care înțelege peste 1.000 de cuvinte

VIDEO. Un oposum sașiu face furori pe internet

Lupul cu coamă – primul animal sălbatic salvat de la moarte cu celule stem

Mister elucidat: Păsările căzute din cer în Italia au murit de indigestie

Păsările moarte, căzute din cer sunt cazuri rare, dar nu apocaliptice

Sursa: NBC

Tags:Advertisment ad adsense adlogger