VIDEO. Traficanți de droguri outside the box

0

Introducerea drogurilor în SUA a devenit o afacere complicată și high-tech, cu carteluri care construiesc rețele subterane de tuneluri și submarine nedetectabile pentru a trece substanțele ilegale peste graniță. Însă un grup de traficanți mexicani a făcut recent notă discordantă, folosindu-se de o metodă din secolul VIII pentru a face contrabandă – o catapultă homemade care au lansat baloturi de marijuana peste gardul graniței cu SUA.

Soldații mexicani, anunțați de agenții gardei naționale americane care monitorizau zona cu camere de supraveghere, au confiscat zeci de kilograme de marijuana, o remorcă și catapulta de contrabandă în apropierea orașului Naco, aflată la granița dintre Mexic și Arizona, informează PopSci. Traficanții fugiseră deja de la locul faptei.

Catapulta se afla la circa 18 metri depărtare de gard și la 3 metri de sol, pregătită să lanseze pachete de 2 kilograme de iarbă în Statele Unite. Urmăriți filmulețul de mai jos:

Citiți și:

Facebook se opune legalizării marijuanei

Un chimist american a fost șocat să afle că munca sa de cercetare a fost folosită pentru fabricarea drogurilor legale care au omorât oameni

Tinerii americani fumează marijuana mai mult decât ţigări

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger