VIDEO Sătul de idioţii din jur? Pastila de reducere a IQ-ului te face unul dintre ei

2

Dacă nu îi poţi învinge, alătură-te lor, spune o zicală veche, în acest caz folosită de cei de la Sleepthinker pentru a “promova” pastila care scade coeficientul de inteligenţă în aşa fel încât cel care şi-o administrează să devină “mai fericit, făcând parte din majoritatea lumii formată din idioţi”.

 

 

Gluma e glumă: produsul nu este real, iar cel care îl prezintă în materialul video de mai jos este un actor. Sleepthinker, în schimb, este o companie reală, din Londra, care se ocupă cu diverse lucruri creative, cum ar fi această campanie care, în fapt, atrage atenţia asupra unei probleme serioase (scăderea IQ-ului din cauza stilului de viaţă, a lipsei de educaţiei, a dispariţiei curiozităţii pentru cunoaştere, superficialitatea, comoditatea etc.). „Lumea este un loc mult mai bun dacă tu nu eşti prea bun pentru ea”, concluzionează „specialistul”. Vă lăsăm să vă delectaţi cu materialul video şi să vă gândiţi cum ar fi, dacă, într-o bună zi, chiar ar apărea pe piaţă o astfel de pastilă:

 

 

Sursa: Mashable

Foto: captură YouTube


2 comentarii

  1. Eu as zice ca atrage atentia asupra acelui “side effect” prezentat la sfarsit. Dar e posibil sa vad lucrurile asa pentru ca e o problema care ma preocupa enorm.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger