VIDEO Protestele împotriva legii pirateriei izbucnesc în Europa

5

Semnarea controversatului tratat ACTA de către 22 de state membre UE strânește nemulțumiri în rândul celor care susțin libertatea Internetului. Polonia, una dintre țările semnatare, e deja inflamată și oamenii au luat cu asalt străzile pentru a contesta această mutare pe tabla de șah a intereselor globale centrate în jurul proprietății intelectuale. Mulți activiști susțin că ACTA va avea efecte mult mai severe decât cele două proiecte legislative americane, SOPA și PIPA, contestate febril săptămâna trecută prin SOPA Strike.

 

 

Sursa: Russia Today

Foto: thehypervigilantobserver.blogspot.com


5 comentarii

  1. Pingback: PETIŢIE Împotriva Cenzurii Internetului | OasteaDigitală

  2. Cu ce ne-ar afecta ? Daca ai descarca un film/joc/muzica/programe sau orice altceva de pe un torrent s-ar considera piraterie, iar providerii vor fi obligati sa ofere informatii politiei despre toti clientii lor. Concluzia: Vom fi obligati sa cumparam CD-uri/Dvd-uri originale. Salariile sunt asa cum sunt, cum ar mai fi sa dam 50 lei pe un film ?

  3. Daca voi va ganditi numai la jocuri/filme… de pe trackere e greu pentu voi sa va dati seama ca tot ceea ce faceti pe net va fi supravegeat,vi se poate taia legatura la net sau daca trimiti pe mess unui prieten un video cu tine iar pe fundal se aude o melodie cu drepturi de autor atunci iar o poti pati ca ai distribuit material fara sa ai drepturi asupra lui si multe altele .Gradina Domnului e mare ma mir cum supravietuiti pe vremea asta.

  4. Pingback: Ce mai putem face împotriva ACTA « goticpleasure

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger