VIDEO Produsele McDonald’s, între publicitate şi realitate

1

Site-ul Buzzfeed propune un material video în care prezintă diferenţele dintre cum arată produsele McDonald’s în reclame şi cum arată, de fapt, în realitate. Realizatorii materialului au specificat faptul că niciun produs din cele folosite spre comparaţie nu a fost modificat în vreun fel pentru acest video, ci toate au fost exact aşa cum sunt cumpărate de la McDonald’s.

 

 

Comparaţia, desigur, este valabilă şi pentru alte produse de tip fast-food, care sunt prezentate într-un anume fel în reclame şi arată altfel în farfuriile de plastic pe care sunt servite. „Still lovin’ it?”, este îmtrebarea adresată în final consumatorilor de astfel de produse.

 

 

Sursa şi foto: Ufunk

Video: YouTube – Buzzfeed

 

Puteţi citi şi:

Companiile de fast-food îşi fac produsele să pară imperfecte pentru a da impresia autenticităţii

McDonald’s şi Coca-Cola, aliaţi împotriva Sănătăţii New York-ului

McDonald’s e sănătos pentru chinezi


Un comentariu

  1. În mod surprinzător, deși sunt hiperergică și îmi sunt suficiente degetele de la mâini pentru a număra produsele pe care le pot mânca (nici măcar așa zisele produse naturale cum ar fi fructele, legumele, ceaiuri din plante medicinale nu le tolerez, poate doar 5 – 6) tolerez perfect Mac-urile pe care le consum când merg la filme la Mall. (e drept că arunc una din jumătățile de chiflă, mi se pare cam multă pâine pentru bucățica de carne 🙂 !!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger