VIDEO Primarul din Vilnius strivește mașinile parcate pe pistele de biciclete cu tancul

4

Exasperat de numărul de mașini luxoase parcate pe pistele de biciclete, primarul capitalei Lituaniei a luat măsuri drastice. Arturas Zuokas a strivit un autovehicul staționat pe banda de biciclete cu un tanc.

Primarul din Vilnius este un promotor al mijloacelor alternative de transport: biciclete sau biciclete electrice. El le-a pus gând rău șoferilor care staționează pe pistele pentru biciclete și și-a pus deja în practică mădura extremă. Deocamdată doar într-un film regizat pentru a-i avertiza pe conducătorii de mașini să nu le mai lase în calea bicicletelor.

 

 

Sursa: thelede.blogs.nytimes.com


4 comentarii

  1. Pe cand si in ROMANIA ca avem destui nesimtiti care opresc unde vor ei si nu le poti spune nimic ,ca te poti alege cu suturi in fund dela nesimtit .Ala da primar . As alege asa primar fara ezitare .Numai asa se poate pune lucrurile la punct .Bravo primare din VILNIUS !

  2. Inainte de a scrie , o minima documentare, va rugam: nu este tanc, este un TAB (Trnasportor Amfibiu Blindat). O mica/mare diferenta! In rest, se va umple de procese pentru distrugere!

  3. Pingback: FOTO Cum se simte Vilnius, cea mai verde capitală europeană | TOTB.ro - Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger