VIDEO Povestea apei îmbuteliate

3

“Aceasta este povestea unei lumi obsedate de lucruri. Este povestea unui sistem în criză. Murdărim planeta, ne murdărim pe noi şi nici nu ne place ce facem. Din fericire, atunci când începem să înţelegem sistemul, putem interveni în multe locuri şi transforma aceste probleme în soluţii”. Aşa începe prezentarea unei poveşti de opt minute, care ne vorbeşte despre realitatea apariţiei apei îmbuleliate pe piaţa mondială.

 

 

Credeţi că aveţi nevoie să beţi apă dintr-un pet? Că este mai “bună”, mai “sigură”, mai “sănătoasă” decât apa de la robinet (sau cea dintr-o fântână)? Dacă sunteţi de această părere, atunci urmăriţi cu atenţie materialul video de mai jos. Şi dacă nu sunteţi de această părere, tot este indicat să îl urmăriţi, pentru a vă confirma alegerea de a bea apă simplă, de la robinet sau dintr-un izvor:

 

 

Sursa: YouTube

 

Puteţi citi şi:

Studiu: Băuturile răcoritoare dietetice dăunează sănătăţii

În Franţa, oprirea alimentării cu apă a fost declarată neconstituţională

 


3 comentarii

  1. Total irelevant. Comparam cu apa de la noi cu miros puternic de clor si plina de impuritati si rugina? Sunt curios daca autorul articolului bea apa de la robinet din Bucuresti si daca da, cum arata rinichii acestuia. 2 fire 2 paie… luat un clip de pe youtube, adaugat 2 vorbe si gata jurnalismul. Nu mai zic ca sunteti sponsorizati de Tusnad?! wtf ? :))

  2. Andrei. Beau Numai apa de la Robinet de 30 de ani si am rinichii intacti. Daca nu stiai Bucurestiul are una din cele mai moderne statii de epurare din europa. In schimb plasticul este cancerigen. Te invit sa duci apa la niste teste sa vezi care e mai buna.

  3. Eu folosesc apa Kangen si de cand beau aceasta extraordinara apa nu ma mai feresc sa mananc doar anumite alimente ci pot manca absolut orice poftesc, binenteles ca fac si miscare zilnic.
    Poti vedea si tu despre ce apa e vorba cautand pe you tube: prezentare apa Kangen.
    Arunca o privire, dureaza doar 29 minute, si spune-mi parerea ta.
    Ai primit un videoclip YouTube! http://www.youtube.com/watch?v=fgI20rDdhD4

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger