VIDEO. Pisicile vagaboande fac legeaîntr-un oraș din SUA

3

Dacă noi suntem obișnuiți cu problema câinilor vagabonzi și începem să acceptăm faptul că ea nu va fi rezolvată prea curând, locuitorii dintr-un orășel din SUA au altă problemă – pisicile vagaboande. Acestea sunt peste tot în oraș, la benzinării, în jurul locuințelor sau pe capotele mașinilor, cauzând antipatie generală în rândul populației și neputință în cazul autorităților.

Deși Taylorsville este un orășel cu doar 1.800 de locuitori, se pare că pisicile au ales acest oraș pentru a se stabili. Dacă la început locuitorii erau mai prietenoși, astăzi, mulți dintre ei, mai ales proprietarii de mașini, s-au săturat de compania lor. Felinele își fac nevoile pe capotele mașinilor și deseori zgârie vopseaua, cauzând pagube periodice.

Chiar dacă primarul este un fan al pisicilor, acesta primește zilnic numeroase reclamații privind comportamentul lor. Se pare că înmulțirea fără limită a pisicilor fără adăpost a fost posibilă grație legislației care reglementează doar situația câinilor. Pisicile rămase pe stradă nu sunt amenințate cu eutanasierea. O ascociație locală încearcă să le sterilizeze pe toate, însă procesul se mișcă greu.

Circa 100 de pisici au fost sterilizate, încă 300 urmând să treacă prin această procedură. Primarul este optimist și spune că locuitorii trebuie să vadă și partea pozitivă a lucrurilor, de exemplu faptul că populația de șoareci a scăzut seminificativ de când au sosit pisicile.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Sursa: MSNBC

Citiți și:

VIDEO. Un câine dispărut se întoarce acasă după 5 ani

Poliţia din Germania a reţinut o bufniţă beată

VIDEO. Chaser, câinele care înțelege peste 1.000 de cuvinte

VIDEO. Un oposum sașiu face furori pe internet

Lupul cu coamă – primul animal sălbatic salvat de la moarte cu celule stem

Tags:3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention VIDEO. Pisicile vagabonde fac legea într-un oraș din SUA » Think Outside the Box -- Topsy.com

  2. Pingback: VIDEO. O pisică din California este autoarea a 600 de jafuri » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger