VIDEO Perna struţ. Acum putem dormi oricând, oriunde

1

Cercetări recente arată importanţa unui pui de somn la momentul potrivit, chiar dacă este în miezul zilei, la birou sau în timpul unei călătorii, când aştepţi avionul. Şi 30 de minute de somn pot face minuni pentru eficienţa unui angajat, în special în cazul celor care lucrează toată ziua în birouri. Aşa că o echipă de oameni inventivi a creat şi o pernă specială pentru dormitul oriunde, oricând: perna struţ.

 

 

Perna aceasta se trage frumos peste cap şi oferă intimitatea necesară pentru un somn bun, chiar dacă asta se întâmplă în mijlocul agitaţiei unei săli de aşteptare, într-un avion, într-o staţie de autobuz, într-un tren, la o bibliotecă (atunci când studiul prea intens oboseşte mintea) sau la birou.

 

 

 

Desigur, există şi dezavantaje în folosirea ei: practic, zgomotele din jur nu mai sunt auzite, aşa că un hoţ ar putea profita cu uşurinţă de pasagerul adormit pe o bancă în sala de aşteptare şi să îi fure bagajele, spun specialiştii. Însă, cu măsuri de precauţie luate, până şi un astfel de eveniment nefericit poate fi evitat, iar perna folosită cu încredere.

 

 

Sursa şi detalii: TreeHugger

Foto: TH


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger