VIDEO Omul care mănâncă leșurile animalelor ucise pe stradă

0

Arthur Boyt este un bărbat de 72 de ani din Anglia care are gusturi culinare neobișnuite – mănâncă leșurile de animale care zac la marginea șoselelor după ce au fost spulberate de mașini. Deși s-a ales cu o reputație proastă din cauza acestui obicei, Boyt e de părere că ar fi o risipă să consume altceva.

 

 

Într-un mini-documentar realizat de Vice, bărbatul spune că, după 1976, când locuia singur, nu deranja pe nimeni cu obiceiurile sale ciudate. Taxidermist de profesie, Boyt aduna hoiturile de pe stradă, le jupuia și le împăia, apoi s-a gândit că în loc să le arunce trupurile, mai bine le mănâncă. Bărbatul nu e pretențios și are toleranță la scârbă; mănâncă până și leșurile dihorilor, a căror carne, spune el, pute groaznic. A găsit însă o metodă de a alunga mirosul urât – pune carnea sub robinet și lasă apa să curgă peste ea timp de patru zile, după care e numai bună de mâncat. A mâncat și bursuci și, odată, chiar și o lebădă, despre care spune că are gust de noroi. Unul dintre animalele preferate din meniul său este însă labradorul, care ar avea un gust ce aduce cu cel de carne de miel.

Frigiderul său e împănat cu arici, strigi (păsări răpitoare de noapte), becațe, rândunici, reptile, bursuci, pisici, șorecari și altele. Boyt merge și mai departe și susține că ar apela și la canibalism în caz de nevoie (dar fără să omoare oameni). Bărbatul spune că nu ar ucide nici animale, iar când propria lui pisică a murit, a îngropat-o, n-a mâncat-o, de dragul soției. Aceasta e vegetariană și în 10 ani de când e cu el nu s-a obișnuit cu obiceiul bărbatului ei.

 

 

Surse: Oddity Central, Vice.com


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger