VIDEO O zi pe Pământ, surprinsă într-un documentar

0

Oameni obișuiți și extraordinari, evenimente din fiecare țară de pe glob care au avut loc pe 10 octombrie 2010 vor fi cuprinse într-un film la care se lucrează de trei ani și care vrea să surprindă viața așa cum e ea într-o zi.

Proiectul One Day on Earth este sprijinit de 60 de organizații non-profit, printre care Națiunile Unite, Crucea Roșie și Oxfam.

Producătorul Brandon Litman și regizorul și fondatorul acestui proiect, Kyle Ruddick, au realizat acest concept în urmă cu trei ani și au apelat la producători de film din toată lumea prin platformele de socializare.

Deși proitectul este similar colaborării dintre Holywood și YouTube, Life in a Day, fiind tot o capsulă a timpului care capturează scene și perspective din jurul globului, documentarul lui Litman și Ruddick are o abordare mai culturală și de mediu.

One Day on Earth este un mesaj de speranță, dar conține și un apel la acțiune pentru a rezolva probleme importante globale și a realiza progres în aceste direcții pentru a susține viața”, spune Litman.

One Day on Earth va fi lansat în 2011.


 

Sursa: Telegraph


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger