VIDEO O tură pe motocicleta alimentată cu fecale

0

Un producător japonez de toalete a lansat un model de motocicletă care funcționează pe baza descompunerii fecalelor umane sau animale în biogaz. Toilet Bike Neo, după cum e botezat vehiculul cu scaun și colac, a făcut turul Japoniei, pentru a atrage atenția asupra neglijării resurselor și poluării produse prin folosirea toaletelor clasice.

 

Atâta vreme cât conducătorul motocicletei mănâncă și bea suficient, va putea să-și alimenteze TOTO-ul, care este prevăzut cu trei roți, un scaun asemănător celui de WC, un motor de 250 centimetri cubi și un rezervor folosit la descompunerea deșeurilor. La o adică, pot fi folosite și reziduuri animale pe post de precursor al combustibilului.

 

 

Dat fiind că a fost conceputăn în Japonia, nu puteau lipsi componentele hi-tech, astfel încât motocicleta TOTO are un sistem de afișare a unor mesaje scrise cu leduri, are sistem audio încorporat și poate ”vorbi”. De altfel, mai multe toalete produse de această companie își pot întreține posesorul cu discuții pe teme variate, de la vreme, la cotațiile de bursă.

 

 

Sursa: National Post


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger