VIDEO O tânără a făcut tot posibilul să arate ca păpușa ei preferată

0

Tendința ca unele tinere să se modeleze după chipul și asemănarea personajelor favorite a devenit în ultimii ani destul de populară: anul trecut, le cunoșteam, de pildă, pe tânăra care arată ca o eroină de desene animate, dar pe și pe Barbie de Ucraina. Acum am aflat și povestea unui fotomodel japonez care a cheltuit o mică avere pentru a semăna leit cu o păpușă franțuzească.

 

Vanilla-Chamu

 

Vanilla Chamu, a cărei transformare a devenit virală pe internet,  a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru cele 30 de operații estetice care s-o aducă cât mai aproape de modelul ei estetic: o păpușă  de porțelan fabricată în franța. Rezultatul arată însă că tânăra japoneză a ajuns după această epopee chirurgicală să arate mai degrabă ca o tânără occidentală. Chiar dacă până acum și-a modificat prin operații chipul – dublarea pleoapelor, implantul de colagen în buze, rinoplastia, implantul de gene, crearea unor gropițe în obraji ș.a.m.d. – și sânii, pe care i-a mărit prin implanturi de silicon, Chamu susține că nu vrea să se oprească acum din complexul proces de autoreconstrucție. În viitorul apropiat, tânăra spune că ar vrea să-și facă operație pentru a deveni mai înaltă.  În ciuda controversei stârnite în Japonia, tânăra este acum un model și o cântăreață de muzică pop care se bucură de faimă considerabilă în țara ei natală.

 

Vanilla-Chamu3-550x284Vanilla Chamu, înainte și după operațiile ei estetice

Motivele care au determinat-o pe tânără să facă această transformare radicală nu sunt însă clare: deși ea a declarat presei că a fost o alegere determinată de admirația pentru păpușile de personal, discuțiile de pe forumurile japoneze menționează un iubit care nu-i aprecia frumusețea, ceea ce a determinat-o să apeleze la chirurgia estetică, dar și o copilărie dificilă, în urma căreia respectul de sine i-ar fi scăzut dramatic. Cei 100.000 de dolari pe care i-a investit în operații estetice au fost câștigați de Chamu, care spune că a lucrat ca hostesă pentru a-și vedea visul cu ochii.

 

 

Sursa: OddityCentral


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger