VIDEO O familie de vulturi face senzație pe Internet

1

Viaţa unei familii de vulturi a devenit senzaţie pe Internet, după ce instalarea camerelor video într-un copac la înălţime în Iowa. Statele Unite, a făcut posibilă difuzarea imaginilor cu vulturii zi şi noapte.

Bob Anderson, director al Raptor Resource Project, se ocupă cu difuzarea imaginilor care ajungeau, până în acest an, doar în şcoli şi universităţi. De curând, însă, folosind un nou site, UStream, vulturii se iau la întrecere cu popularitatea lui Charlie Sheen pe Internet. Aceştia au înregistrat, până acum, 11 milioane de vizualizări online.

Câte 150.000 de vizitatori vizualizează imaginile, surprinse de două camere instalate în copacul unde vulturii îşi au cuibul.

Masculul şi femela sunt împreună din 2007-2008 şi au pui împreună. Interesul a crescut semnificativ în februarie când femela a depus trei ouă.

“Visul nostru este să oferim o privire asupra vieţii sălbatice, ca instrument pentru şcoală. Este un instrument educaţional minunat, oamenii văd părţile bune şi rele ale naturii”, spune Anderson.


Video streaming by Ustream

Foto: captură video

Citiți și:

De ce se lovesc păsările de turbinele eoliene?

Vulturii invizibili

Lista animalelor acuzate de spionaj

Tags:Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger