VIDEO. O cățea din Germania a născut 17 pui

0

Un câine din Germania a născut 17 cățeluși, lăsându-și stăpânii fericiți și epuizați după ce aceștia au fost nevoiți să hrănească fiecare nou-născut în parte cu biberonul. Hrănirea micilor patrupede a devenit o rutină în familie în cursul ultimilor patru săptămâni, având în vedere că mama cățelușilor nu are cum să facă față unui număr atât de mare de pui.

Proprietara Ramona Wegemann spune că nu a dormit mai mult de câteva minute fără întrerupere în ultimele săptămâni în încercarea de a ține toți puii în viață. Când reușea să hrănească ultimul pui, primul era deja flămând. A fost nevoită să-i hrănescă pe toți 17 de cel puțin de cinci ori pe zi cu un tip special de lapte pentru că mama acestora n-avea cum să facă față. Iar atunci când cățelușii nu erau înfometați, cereau entertainment și atenție.

De regulă, când un câine dă naștere unui număr atât de mare de pui, mulți dintre nou-născuți mor fie la naștere, fie în zilele următoare. Însă de data asta intervenția și devotamentul stâpânilor au făcut posibile supraviețuirea tuturor urmașilor. Aceștia s-au confruntat cu o a doua repriză de născut a cățelelei lor, care prima oară a adus pe lume opt pui. Chiar dacă e vorba de o naștere record, nu a fost nevoie de intervenția doctorului, totul decurgând normal.

Acum familia se ocupă aproape full time de cei 17 micuți. Toți puii au primit nume care încep cu litera B: Bahati, Binta, Bahya, Bashima, Batouuli, Binki, Bora, Bisa – femelele și Baakir, Banjoku, Belay, Bruk, Bundu, Bayo, Bukekayo, Biton and Bulus – masculii. Cu toate acestea, membrii familiei au început să se uite după posibili noi stăpâni, din moment ce cheltuielile lor ajung la 800 de euro pe cățeluș. Ei speră să obțină câte 1.000 de euro pentru fiecare. Însă au și condiții: îi dau numai familiilor care nu au copii și care nu sunt crescători de animale.

Sursa: BBC

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger