VIDEO O americancă riscă 93 de zile de închisoare pentru că a plantat legume în fața casei

3

Julie Bass din Oak Park, Michigan, mamă a șase copii, ar putea primi 93 de zile de închisoare pentru că a plantat legume în fața casei. Femeia a decis să își facă o grădină de legume după ce curtea din fața casei ei a fost răvășită în urma unor lucrări de reparații.

Grădina ei este formată din cinci straturi de dovlecei, porumb, roșii, flori și alte legume. În urma plantării legumelor, ea a primit o avertizare de la primărie care o forța să îndepărteze grădina. După ce a refuzat, a primit o amendă, iar gestul ei a fost considerat o infracțiune. Procesul ei va începe pe 26 iulie, iar dacă jurații o vor găsi vinovată va petrece 93 de zile după gratii.

Bass nu respectă, se pare, o ordonanță care prevede că se pot planta în curtea din fața casei doar plante potrivite. Întrebat ce înseamnă asta, reprezentantul autorităților locale Kevin Rulkowski a spus că asta înseamnă plante comune: peluză, flori și tufișuri, deși ordonanță nu specifică aceste plante ca fiind singurele permise.

 

Foto: Treehugger

Sursa: Treehugger


3 comentarii

  1. Am vazut un documentar pe tema asta. Politia intra peste fermieri in casa si distrugea toate plantele pe care le aveau invocind ilegalitatea lor. Adevaratul scop era, de fapt, limitarea independentei cultivatorilor de legume ca sa fie fortati sa cumpere legume de plastic de la corporatii.

  2. Pingback: VIDEO Cum se face un documentar despre agricultura urbană

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger