VIDEO Neobişnuita prietenie dintre un pescar şi un crocodil

0

Legătura dintre “Crocodile Man”, un localnic din Costa Rica şi crocodilul Pocho, prietenul său mai puţin obişnuit, ar putea să ne schimbe perspectiva asupra relaţiei dintre oameni şi crocodili. Chito (cum este cunoscut localnicul din Costa Rica) înoată, se joacă cu Pocho, ba chiar îl hrăneşte.

 

 

Chito este un pescar din Costa Rica şi a devenit celebru în urma documentarului “The Man Who Swims with Crocodiles” care urmăreşte bizara lui conexiune cu crocodilul Pocho. Neobişnuita prietenie este o adevărată atracţie turistică pentru alţi costaricani şi nu numai: oameni din diverse colţuri ale lumii vin să vadă, cu ochii lor, cum se manifestă această legătură.

 

Bărbatul a îngrijit crocodilul acum 20 de ani, când l-a găsit împuşcat de un vânător (în urma incidentului, reptilei îi fusese afectată vederea). Atunci a început prietenia lor. Chito spune că ori de câte ori a încercat să îi dea drumul crocodilului înapoi în sălbăticie, acesta se întorcea la el. Acum, Pocho îl lasă pe Chito să înoate alături de el, ba chiar îl duce pe spate prin apă ori îl “pupă”, se lasă îmbrăţişat de bărbat şi hrănit de acesta.

 

 

Surse şi foto: The Mind Unleashed, YouTube

 

Puteţi citi şi:

 

Salvatorul de crocodili

Voluntar în ţara crocodililor sacri

3.600 de crocodili, salvaţi de poliţie înainte de a ajunge preparate exotice

Povestea lui Tippi Degre, un Mowgli în carne şi oase


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger