VIDEO Natura ca prescripţie medicală

0

O serie de false reclame realizate de Nature Rx (recompensate chiar cu premii pentru ingeniozitate) devine virală pe internet: seria parodiază cu mult umor reclamele la diverse medicamentaţii, care ne invadează tot mai mult ecranele, promiţând stări euforice şi rezolvarea tuturor problemelor.

Indiferent dacă te simţi extenuat sau deprimat, trist sau supărat, există un medicament care îţi poate schimba starea. Asta ne propun reclamele la diverse medicamente anti-anxietate, anti-depresie sau anti-orice-fel-de-stare-care-nu-este-euforică. Astfel că echipa din spatele Nature Rx a venit cu prescripţia care încă nu exista pe “piaţa publicitară” (şi de multe ori nici pe cea medicală) – natura: “o doză sănătoasă de aer curat şi râs”, două medicamente eterne ale căror efecte secundare pot fi încrederea de sine, autenticitatea, conştienţa propriului corp şi o stare de bine care pare să nu aibă vreun motiv anume.

Reclama falsă se bazează, în fapt, pe studii ştiinţifice serioase, care confirmă ceea ce instinctul uman ar trebui să ştie de mult: a petrece cât mai mult timp în natură ajută la îmbunătăţirea stării de sănătate, contribuie la o stare de bine şi educă oamenii în legătură cu mediul înconjurător, ajutându-i să ia ori să contribuie la decizii mai bune în această privinţă. Seria de reclame Nature Rx ne reaminteşte, frumos, de ce trebuie să protejăm natura pe care o avem în jurul nostru.

Mai multe detalii: Nature Rx

 

Surse şi foto: UpWorthy, Nature Rx, YouTube

Mai multe materiale video din această serie găsiţi aici.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger