VIDEO Miniziarul viitorului conectează Twitterul la imprimantă

0

Parcurgând cantități uriașe de informație virtuală, ne dorim uneori să fi avut un print al celor mai importante știri sau notițe ale zilei, însă cantitatea de hârtie și cerneală consumate sunt un impediment de care nu putem să nu ținem cont. Pentru viitorul apropiat însă, soluții ca Little Printer s-ar putea adapta perfect la nevoile noastre. E vorba de o imprimantă foarte mică și economică ce preia informații din fluxul de Twitter sau tipărește listele cu lucruri pe care le avem de făcut.

 

Folosite de cele mai multe ori pentru imprimarea bonurilor fiscare, imprimantele termale sunt o cale foarte eficientă și economică de a realiza suporturi fizice pentru informații volatile. Folosesc foarte puțină hârtie și nu necesită cerneală, sistemul imprimând literele prin încălzirea anumitor porțiuni din rola de hârtie.

Cei de la Bergcloud.com s-au gândit să folosească această soluție ca mijloc de orientare în fluxul de informații pe care îl parcurgem zilnic, astfel încât în cursul acestui an vor lansa pe piață Little Printer. ”Dacă printarea informațiilor de pe net este o insulă, Little Printer este un far, care semnalizează prezența acestei practici,” spun producătorii. Noua jucărie nu este nici gadget, nici serviciu, fiind mai degrabă o combinație între cele două. Little Printer preia informația din mediul online, pe care o transformă într-un mic ziar personalizat, asemenea unei role folosite de casele de marcat. Primii parteneri anunțați pentru lansarea acestui ziar-puzzle sunt The Guardian, Nike, Google și Arup. Până ne vom putea comanda Little Printer, ne putem face o idee despre cum va funcționa din clipul de prezentare de mai jos:

 

 

Sursa: Wired

 

 

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger