VIDEO Mesajul Anonymous pentru susținătorii ACTA

3

După ce ieri, în urma semnării ACTA, hacktiviștii anonimi au dat jos mai multe site-uri oficiale, printre care și pe cel al Parlamentului European, astăzi Anonymous iese la înaintare cu un mesaj pentru cei care susțin controversatul tratat ce ar putea schimba radical fața Internetului liber. Mesajul nu e tocmai unul pacifist, urmând celebrul lor slogan: ”Noi suntem legiunea. Nu iertăm și nu uităm.” În ceea ce ne privește, până la votul decisiv al ACTA, care va avea loc în iunie la Parlamentul European, putem încerca să ne convingem europarlamentarii care ne reprezintă să se opună acestui tratat.

 

 

 

 


3 comentarii

  1. Pingback: 11 Februarie: Zeci de mii de oameni anunță că vor ieși pe străzi pentru a protesta anti-ACTA | TOTB.ro - Think Outside the Box

  2. haida acta !! suntem dependenti de internet,ne pierdem timpul pe facebook pt ce ?…uitam sa mai citim studiile de la scoala si sa facem referate ca internetul face totul pt noi,nu ? si ne miram de ce avem doctori care uita bisturiul in noi…si ne mia gandim cum copii nostri stiu toate poziitlle pornografice la o varsta in care noi nu stiam nici macar ce inseamna sexul..internetul este dusmanul fiecarei familii !!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger