VIDEO Mesajul Anonymous pentru România

7

Gruparea Anonymous n-a rămas imună la protestele din România – a postat un clip însoțit de un mesaj către protestatari. ”Salutări poporului român, noi suntem Anonymous. V-ați alăturat în sfârșit luptei globale pentru o viață mai bună. După 22 de ani de furturi, minciuni și manipulare, vocile voastre se fac încă o dată auzite pe străzile orașelor voastre,” spun anonimii.

 

”Trebuie să știți însă că alungarea de la conducere a unui singur om și înlocuirea lui cu un altul nu vă va rezolva problemele. Acest lucru nu va face decât să perpetueze circul politic care se derulează în fața ochilor voștri de 22 de ani. Trebuie să știți că întreaga voastră clasă politică este coruptă și nu servește interesele poporului, așa cum ar trebui.

Mulți dintre voi știu că lumea se schimbă, mulți simțiți asta. Nu vă pierdeți speranța, anonimii sunt de partea voastră. Trebuie să rămânem uniți împotriva guvernelor și să ne facem vocile auzite, pentru că toți suntem cetățeni ai lumii care vrem să punem capăt sclaviei economice și monetare.

Ridică-te, România!

Pentru o democrație reală, pentru viitorul identității și tradițiile poporului vostru, ridică-te pentru schimbare!

 

Noi suntem Anonimi!”


7 comentarii

  1. E posibil să nu fie făcut de adevărata reţea ci doar de entuziaşti. Video-urile “oficiale” au altă structură. Intraţi pe Youtube şi căutaţi câtva făcute pentru SUA. O să vă daţi seama singuri care este diferenţa. Pe de altă parte, ce contează? Foarte bine, se vede că mesajul este transmis de nişte oameni cu educaţie.

  2. “Acesta este un clip care prezinta o realitate pe care o simtim cu totii. Nu m-a determinat nimic sa fac acest clip, decat propria suferinta, umilinta si dorinta de a transmite un mesaj de speranta tuturor romanilor care sufera si care au o inima pentru tara asta” scrie in descriere.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger