VIDEO Matt dansează din nou prin lume

0

Vi-l mai amintiţi pe Matt – Matt Harding, poreclit Dancing Matt? Este un globetrotter care a făcut senzaţie pe internet, în urmă cu câţiva ani, prin clipurile sale, filmate în diferite locuri din lume, unde Matt dansa alături de oamenii întâlniţi – dansuri de tot felul, de la cele tradiţionale ale unor culturi, la cele inventate pe loc.

 

 

Matt a plecat la drum, prin lume, cu rucsacul şi o cameră video, cu care s-a filmat peste tot pe unde s-a dus şi a dansat. În 2006, clipurile sale au devenit rapid virale, Matt ajungând un „fenomen” cunoscut în toată lumea conectată la internet, căutat de media şi apreciat de foarte mulţi oameni, pentru simplitatea şi frumuseţea ideii sale. După 2008, dansatorul global şi isprăvile sale au ieşit din atenţia publicului, însă iată că Matt revine cu un nou video, intitulatWhere the Hell is Matt? 2012. Acesta cuprinde secvenţe de dans filmate în Namibia, Franţa, Slovenia, Fâşia Gaza, Filipine, Afghanistan, Irak, Thailanda, SUA, Japonia, Estonia, dar şi altele.

De obicei, dansul lui Matt era unul mai degrabă amuzant (dar nu şi tehnic), însă el a demonstrat că a mai şi învăţat, în timp, câteva mişcări specifice unor dansuri anume (după cum se vede în acest cel mai recent videoclip al său). Iar motivul pentru care a absentat atâta vreme de la a dansa prin lume este unul cât se poate de simplu: şi-a întemeiat o familie. Aici puteţi urmări mai multe materiale video cu aventura lui Matt prin lume, de când a început şi până în prezent, iar mai jos este clipul pe care l-a realizat pentru 2012:

 

 

Sursa şi foto: Discovery Life


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger