VIDEO Marcel Iureş, Bogdan Dumitrache, Dragoş Bucurenci şi Zoli Tóth pentru Roşia Montană

2

Seria de videoclipuri cu mesaje de susţinere pentru cauza Roşia Montană lansate de voci importante din lumea cultural – artistică a României a debutat cu Marcel Iureş, Bogdan Dumitrache, Dragoş Bucurenci şi Zoli Tóth, pe care îi puteţi vedea mai jos spunând de ce susţin salvarea Roşiei Montane.

 

SONY DSC

 

„Nu am ieşit degeaba în stradă atâta timp: Parlamentul va respinge proiectul de lege cu dedicaţie pentru Roşia Montană Gold Corporation”, este mesajul Uniţi Salvăm, care, însă, atrage atenţia: „Lupta e mai lungă de atât. Probabil că urmează ca Parlamentul să modifice legile una câte una: Legea Minelor, Legea Patrimoniului, Legea Mediului, Legea Fondului Funciar. Resursele lor de timp şi bani sunt mult mai vaste decât ale noastre, dar vom continua să apărăm Roşia Montană şi celelalte bucăţi din România pe care încearcă să le vândă în folos propriu. E important şi necesar ca persoanele publice să facă un pas în faţă şi să spună NU distrugerii în numele aurului şi arginţilor! Dacă vrei să fii şi tu cu noi, scrie-ne la [email protected]”.

 

 

Sursa şi video: YouTube / Uniţi Salvăm

Soundtrack video: Bubblegun feat. Protestatarii – Aur şi arginţi

Foto: TOTB

 

Puteţi citi şi:

Raportul comisiei speciale pentru Roşia Montană cere o anchetă DNA. Alburnus Maior: “Raportul arată eşecul Gabriel Resources”

USL face o legislaţie minieră nouă, după chipul şi asemănarea RMGC?

 


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger