VIDEO Mâncarea proastă, la fel de rea ca drogurile. Noua temă în muzica hip-hop

2

“Alimentaţia deficitară a ucis mai mulţi fraţi decât pistoalele”. Este la fel de rea precum drogurile; acesta este mesajul unui clip cu muzică hip-hop care începe să facă valuri pe internet. Versurile melodiei sunt explicite, imaginile fără ascunzişuri: industria alimentară de tip junk food este comparată cu traficanţii de droguri.

 

 

Zahărul dă dependenţă la fel ca şi cocaina – puneţi-l într-o pipă şi fumaţi-l, este acelaşi lucru. Ciocolata ne face sclavi, carnea de cal se vinde ca şi carne de vită, obezitatea şi sărăcia merg mână în mână, industria alimentară încearcă din răsputeri să ne ţină departe de a afla cum cancerul de care ne îmbolnăvim tot mai mult este direct legat de ceea ce mâncăm. Să nu mai vorbim de insecticidele care ucid albinele vitale supravieţuirii naturii şi omenirii sau de schimbările climatice cauzate de modul în care alegem să ne hrănim. Toate acestea sunt asamblate într-un mesaj muzical pe ritmuri de hip-hop, care nu se sfieşte să compare industria alimentară cu traficanţii de droguri.

 

 

Sursa şi foto: TreeHugger


2 comentarii

  1. Stafen, poti fi obez si anemic in acelasi timp. Anemia inseamna lipsa de fier. Iar cum unul din motivele principale pentru obezitate este junk-food-ul care contine mult mai putin din necesarul zilnic de vitamine si minerale si mult mai multe calorii… se prea poate sa fie multi oameni care au lipsa de fier. Eu am lucrat la McD si o colega de-a mea care manca doar de acolo s-a dus la medic, iar acesta i-a spus ca nu are nimic din cele necesare organismului.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger