VIDEO: Lumea de unica folosinta – Un cuplu din SUA a fost salvat de sub propriile gunoaie

3

Cateodata, prea mult consum poate sa dauneze. Asa s-a intamplat cu un cuplu din SUA care a adunat atat de multe deseuri, ca a fost inghitit de ele. La propriu. Cuplul n-ar fi fost gasit sub deseuri daca vecinii nu s-ar fi ingrijorat si n-ar fi intrat in casa. Asa, din fericire, au fost gasiti. Iar noua ne ramane o poveste haioasa despre un cuplu care a fost inghitit de propriile obiceiuri “moderne”.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Tags:3 comentarii

  1. Din pacate, cred ca aceasta nu este nici pe departe o poveste haioasa. Acei oameni sunt bolnavi psihic si au mare nevoie de ajutor. In engleza se cheama ‘compulsive hoarding’ si nu stiu daca are vreo legatura cu obiceiurile ‘moderne’ de vreme ce boala era intalnita si acum 40-50 de ani.

    • Foarte bine, AdiT. Intr-adevar este o afectiune psihica de tipul psihozelor de senescenta, uneori considerat precursor al Alzheimerului, care numai haioasa nu este, ci dramatica. In limbaj colocvial, acestii oameni nenorociti sunt cu mintile ratacite.
      Este absolut jenant ca semidocti de tipul autorului randurilor de mai sus sa-si expuna public cinismul, lipsa de informare si de educatie.
      Un om normal, cu urme vagi de moralitate, si-ar cere scuze si ar retrage articolul. Dar, acesta gandeste in afara cutiei, nu?

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger