VIDEO În Berlin funcţionează primul magazin cu dulciuri scoase la imprimantă 3D

0

“Magic Candy Factory” este primul magazin de dulciuri din lume care foloseşte tehnologia imprimării 3D pentru a-şi atrage şi încânta clienţii. În plus, dulciurile scoase la vânzare sunt vegane, fără gluten şi fără lactate.

Magazinul inovator s-a deschis în Berlin în luna august a acestui an; clienţii săi pot alege între mai multe forme 3D de dulciuri, dar totodată pot alege şi culoarea produselor dorite, iar imprimanta 3D face treaba mai departe, folosind o substanţă specială, unică – un fel de gumă lichidă de fructe (sau cel puţin cu aromă intensă). Poate crea dulciuri în zece forme diferite şi cu şapte culori şi arome variate.

 

stire 19 nov berlin 5 stire 19 nov berlin 2 stire 19 nov berlin 3

 

Amestecul din care sunt create dulciurile este făcut din extrase vegetale şi din fructe, gelatină vegetală, nu conţine gluten, nu conţine lactate sau derivate din lactate şi este vegan, pentru a fi pe placul şi gustul cât mai multor persoane. O bucăţică dulce de acest fel costă cam cinci dolari şi este imprimată într-un interval de 3 – 10 minute. “Este o experienţă benefică pentru toată familia: copii şi adulţi pot învăţa împreună despre tehnologia imprimării 3D, dar şi despre ingrediente. Am petrecut multe luni ca să dezvoltăm această tehnologie, ca întreg procesul să fie rapid, educaţional şi distractiv”, spune Melissa Snover, director al magazinului.

 

 

Sursa şi foto: True Activist


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger