VIDEO Hackerii de la Anonymous ameninţă un cartel de droguri mexican

0

Dacă pe gardul care împrejmuieşte Patriarhia din Bucureşti scrie cu litere de graffiti we are anonymous we do not forgive we do not forget expect us, un mesaj mai vocal din partea unui individ mascat ce susţine că face parte din gruparea de hackeri a fost îndreptată împotriva cartelului de droguri mexican Zetas, care l-ar fi răpit pe unul din membrii Anonymous.

Într-un clip video încărcat pe Youtube, un bărbat în costum negru, cu cravată roşie şi o mască cu chipul lui Guy Fawkes (membru al unui grup de restauraţioniști catolici din Anglia care au plănuit Complotul Prafului de Puşcă din 1605) – unul din simbolurile grupului de kackeri Anonimi – se revendică de la gruparea Anonymous din Veracruz, Mexic, şi se adresează cartelului mexican Zetas, cu voce computerizată: “Aţi făcut o mare greşeală că l-aţi luat pe unul dintre noi”, făcând referire la presupusa răpire a unui Anonim de către membrii cartelului. “Eliberaţi-l”.

Urmează şi un ultimatum: dacă membrul Anonymous nu este pus în libertate până la sfârşitul săptămânii, gruparea de hackeri va dezvălui identitatea poliţiştilor, jurnaliştilor şi şoferilor de taxi locali şi a altor aliaţi care conspiră cu Zetas. “Dacă i se va întâmpla ceva, vă veţi aminti toată viaţa de data de 5 noiembrie”, spune vocea computerizată. “Knowledge is free. We are Anonymous. We are legion. We do not forget. Wait and see”.

Sursa: Discovery News

Puteţi citi şi:

Interviu cu futurologul Bruce Sterling: “Suntem în plin război informaţional”


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger