VIDEO Greenpeace, Jude Law şi Radiohead, împreună pentru salvarea Arcticului

0

Campania Greenpeace Save the Arctic, lansată recent de organizaţie, îi aduce laolaltă, într-un video emoţionant, pe actorul Jude Law (voice-over) şi pe solistul Radiohead, Thom Yorke (voce), împreună cu un urs polar rămas fără casă. Rămas fără regiunea arctică, distrusă de goana nebună după combustibili fosili a omenirii.

 

 

Este greu de crezut că, în prezent, oamenii de pe glob nu sunt conştienţi de ameninţarea care planează asupra urşilor polari şi a altor specii din zona arctică, din cauza exploatării industriale în căutarea surselor de combustibil. Totuşi, cum apelurile repetate la raţiune au eşuat ori au fost prea puţin luate în considerare, organizaţiile ecologiste speră ca mesaje puternic emoţionale, precum video-ul de mai jos, să reuşească să îi atingă şi pe cei cărora încă nu le pasă.

Actorul Jude Law şi solistul trupei Radiohead, Thom Yorke, s-au alăturat campaniei; vocea lui Thom acompaniază tristeţea ursului polar rămas fără cămin. „Trebui să oprim companiile petroliere de la a mai fora în Oceanul Arctic. O scurgere de petrol în Arctic va devasta regiunea, îi va răpi frumuseţea spectaculoasă, iar folosirea petrolului obţinut nu va face decât să aducă şi mai mari probleme schimbărilor climatice pe care le înfruntăm. De asta am ales să mă alătur campaniei”, a explicat solistul.

 

 

Sursa şi foto: TreeHugger


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger