VIDEO Flash mob pe muzica lui Beethoven

25

Vă prezentăm materialul video de mai jos nu pentru a face reclamă băncii spaniole care a găsit o modalitate originală de a marca a 130-a sa aniversare (anul trecut), ci pentru că ne-ar plăcea să vedem ceva similar şi pe străzile noastre, în sprijinul Roşiei Montane sau împotriva gazelor de şist sau pentru a susţine drepturile cetăţenilor, încercând să atragă atenţia şi celor care încă sunt pasivi faţă de abuzurile statului. Ar fi frumos.

 

 

Materialul video de mai jos a fost publicat anul trecut, în mai, a adunat peste 24 de milioane de vizualizări şi circulă, şi astăzi, de pe o reţea de socializare pe alta, de pe un site pe altul, pentru că reuşeşte să transmită, simplu, frumos, mesajul dorit de creatorii săi. La realizarea lui au participat 100 de oameni din cadrul Vallès Symphony Orchestra şi din cadrul corurilor Lieder, Amics de l’Òpera şi Coral Belles Arts.

 

 

Sursa: Amazing Oasis

Video: YouTube

Foto: captură YouTube

Tags:25 de comentarii

  1. Bogdan Florentin Ion via Facebook on

    Ehee, am propus organizarea de evenimente de genul asta si la o primarie, dar deh, nu s-a lipit. Au treburi mai importante domnii de acolo 🙂

  2. Mihai Popa via Facebook on

    mie nu. asta e un flashmob-reclama platit de o banca ce a fost salvata de faliment cu bani publici. ca sa ii salveze pe aia de la faliment au ingropat educatia, sanatatea, cercetarea, etc.

  3. Sebastian Mircea via Facebook on

    In Bucuresti, sunt o gramada de spectacole de muzica si teatru in strada. Sunt gratuite si nu sunt regizate ca acesta. Nu ii opreste nimeni pe artisti sa iasa in strada cu reprezentatia lor. Nu mai tanjiti atat de mult dupa ceea ce au altii. Puneti mana si faceti voi ceea ce va doriti pentru orasul sau comunitatea in care traiti.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger