VIDEO Extratereştrii sunt tot mai aproape: Un fan al OZN-urilor dă publicităţii cel mai clar film

2

Michael Lee Hill este un american din Eastlake, Ohio, Statele Unite, care este convins că extratereştrii sunt tot mai aproape. El a înregistrat mai multe imagini cu obiecte misterioase deaspra lacului Erie. De curând, a dat publicităţii un film despre care spune că este cel mai clar de până acum.

“A fost, cred, una dintre cele mai nebune nopţi de activitate din câte am experimentat”, spune Michael Lee Hill. Imaginile ilustrează mai multe seturi de lumini colorate deasupra lacului, care par să rămână nemişcate.

“Le filmez de multă vreme şi am ajuns la un punct în care ei ştiu că sunt acolo şi-i filmez. În fiecare an vin tot mai aproape”, spune entuziastul.

Mai mulţi oameni din împrejurimi spun că lacul este o atracţie pentru extratereştri. Ed Husa locuieşte în Euclid şi îşi plimbă adesea câinele prin parcul local. “Ies afară şi mă uit spre cer şi îi văd tot timpul acolo”, spune el.

Chiar şi televiziunea Fox 8 News a dat publicităţi imagini similare cu lumini deasupra lacului Erie anul trecut. O echipă a Cleveland Ufology Project, o organizaţie fondată în 1952 ai cărei membri se consideră experţi, a decis că imaginile proveneau de la avioane.

Hill nu este de acord cu decizia de anul trecut, iar acum este foarte convins că extratereştrii sunt printre noi.

 

Foto: captura video

Sursa: Daily Mail

Cititi si:

Cumunicarea cu extraterestrii a fost intrerupta

Futurologul Michio Kaku: “Va trebui sa parasim Pamantul la un moment dat, pentru ca altfel vom muri”

Primul recensamant planetar: Peste 50 de miliarde de planete in Calea Lactee

Tags:2 comentarii

  1. Asta numiti voi cel mai clar film, un punct mic si luminos, la naiba-n praznic, undeva pe cer. Cel mai clar film despre ce ? despre un punctulet luminos si indepartat ? …. lol

  2. Pingback: TOTB.ro - Şase planete se aliniază, eveniment vizibil de pe Pământ » Think Outside the Box

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger