VIDEO Documentarul Pământenii, proiectat de Ziua Mondială a Animalelor

0

Umanitatea depinde complet din punct de vedere economi de animale, de la cele crescute ca animale de companie, pentru mâncare, haine până la cele pentru distracție și cercetare științifică. Documentarul Earthlings (Pământenii), din 2005, folosește camere ascunse și imagini nemaivăzute pentru a arăta practicile de zi cu zi ale celei mai mari industrii din lume, care se bazează pe animale pentru profit. Filmul va fi proiectat în această seară în București, de Ziua Mondială a Animalelor.

Toți cei care vor să marcheze Ziua Mondială a Animalelor sunt așteptați în această seară, de la ora 20, la Casa de Cultură a Studenților din București unde va avea loc proiecția filmului documentar. Acesta conține imagini extrem de violente care ne pun pe gânduri asupra industriei alimentare. Sloganul documentarului este “Fă legătura!” și ne arată de unde vine mâncarea noastră și cum exploatăm animalele.

Ziua Mondială a Animalelor de sărbătorește în zeci de state din lume de 80 de ani. Societatea Vegetarienilor din România în parteneriat cu Asociația Cuțu-Cuțu, Mișcarea pentru Eliberarea Animalelor, Uniunea Studenților din România, Casa de Cultură a Studenților din București și Ceainăria Serendipity organizează acest eveniment în București.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger