VIDEO Dezvelirea bustului lui Păunescu, între imnuri și critici înăbușite de forțele de ordine

11

Sâmbătă, 26 mai, a fost dezvelită în apropierea Parcului Icoanei din București o nouă statuie controversată: bustul poetului Adrian Păunescu. La ceremonie au participat, pe lângă oficialitățile primăriei, și simpatizanți ai lui Păunescu, dar și persoane care au încercat să protesteze public față de ”mascarada” ridicării unui monument închinat ”unei persoane care a greșit profund,” încurajând cultul personalității. Forțele de ordine au fost însă vigilente și l-au împiedicat pe unul dintre cetățenii nemulțumiți să-și exprime opinia.

 

 

 

Foto: Vlad Petri

Video: Vlad Petri și Gabi Basalici


11 comentarii

 1. Cat de tampit trebuie sa fii sa pui botu la STATUIA LU’ PAUNESCU … nici nu stiti cati oameni a distrus janghina aia de comunist imputit … are dreptate cetateanu nici nu banuiti cat de mult rau a facut si primaru asta mason ii ridica statuie impreuna cu PATRIRHU asta satanist … CAT DE IDIOTII SUNTETI OAMENI BUNI ???? sunteti prostiti de niste idioti avizi dupa putere si ciolan care se inghesuie sa distruga si sa manipuleze arta in Romania … bine ea nici nu prea exista de atata distrus de aceea se inflacareaza ei asa tare ca sa introduca melteanului in cap ca IMPUTITU ALA ERA POET !!!! mai lipsea aici patapievici & Co.

 2. Pai cum sa protesteze? Unde se crede, in vreo democratie veritabila? Noi suntem natia care preamareste lingatorii de dosuri prezidentiale.

 3. Forte frumos TOTB, cenzurezi comentariile mai rau decat americanii stirile despre arabi. Succesuri ca viata lunga sigur n-o sa ai cu stilul asta jurnalistic dambovitean.

  • Captain Planet on

   Stimate Yoda, comentariul dvs. a fost șters din cauza limbajului folosit, care nu corespunde cu politica de comentarii de pe TOTB, fiind injurios. După cum ați putut constata, restul comentariilor dvs. de pe site-ul nostru sunt la locul lor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

   • Iar “Cat de tampit … janghina aia de comunist imputit … CAT DE IDIOTII SUNTETI OAMENI BUNI ???? sunteti prostiti de niste idioti …. IMPUTITU ALA “ e un limbaj de bun simţ, intelectual, perfect în acord cu “politica de comentarii” TOTB, nu? Cât de jenant. Dacă tot o daţi în cenzură, măcar n-o mai ascundeţi şi recunoaşteţi că înjuriile sunt permise doar atâta timp cât sunt destinate celor în asentimentul vostru.

    • Captain Planet on

     Stimate Yoda, ne pare rău că vă simțiți cenzurat pe nedrept, însă expresii de genul ”Vedea-v-as morti pe toti spalatilor pe creier” ni se par o instigare pe care, din păcate, nu ne-am dori s-o încurajăm.

 4. Cum spuneam, cenzură selectivă. “CAT DE IDIOTII SUNTETI OAMENI BUNI ???? sunteti prostiti de niste idioti” e ok, dar răspunsul dat în acelaşi ton, nu. Păunescu a fost “o persoana care a greşit profund”, noroc cu voi că particiaţi la întinarea memoriei sale şi sustineţi doar bandwagon-ul spălaţilor pe creier.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger