VIDEO. Descopera eroul din tine: colegul nostru Marian Chiriac vorbeste despre alergat intr-un clip Discovery

4

Spre nemultumirea lui, izvorata din falsa modestie – zicem noi ca sa-l tachinam, va prezentam un clip in care colegul nostru Marian Chiriac, coordonatorul proiectului „Primul Maraton” de pe Think Outside the Box si al revistei Alerg, vorbeste pentru Discovery despre alergat si despre programul de pregatire fizica pentru oameni obisnuiti derulat prin parcurile bucurestene. In curand veti putea citi, dupa intense parlamentari, si un profil de senzatie al colegului nostru maratonist, in cadrul rubricii Urban Heroes de pe TOTB.

De mic copil si-a dorit sa alerge intr-un maraton. Acum mai bine de 23 de ani si-a implinit visul, insa el a continuat sa alerge – prin oras, pe munti, prin desert. A alergat prin Sahara si Himalaya, la peste 5.000 de metri altitudine. In ceea ce priveste maratoanele urbane, a participat la cele din Bucuresti, Atena, Toronto si Berlin.

Il cheama Marian Chiriac si antreneaza oameni obisnuiti pentru maratonul din Bucuresti, care va avea loc pe 17 octombrie. De profesie este jurnalist si, printre altele, editeaza revista Alerg, singura publicatie dedicata alergatorilor din Romania. Va urma.

Foto: Marian Chiriac (stanga) si o parte din discipolii sai/Mihaela Dumitrascu

Cititi si:

Cine sunt romanii pe care Discovery a ales sa-i faca protagonistii unor scurtmetraje

Primul maraton

Tags:4 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger