VIDEO Cum să scapi de stres în Rusia

0

Cea mai nouă tendinţă anti-stres din Rusia invită oamenii să distrugă o cameră întreagă cu un ciocan sau o bâtă de baseball. Proiectul (artistic, după cum se defineşte) este intitulat “Debosh” şi oferă persoanelor stresate posibilitatea de a se “descărca” prin distrugerea obiectelor dintr-o cameră, lovindu-le cu toată forţa cu obiecte contondente (ciocan, bâtă de baseball, crose de golf etc.).

Ai avut o zi grea la muncă? Te-ai certat cu partenerul (partenera) de viaţă? Ai acumulat frustrări, furie, nervi? Dacă ai între 160 şi 450 de dolari, poţi să scapi de resentimentele adunate prin distrugerea mobilierului dintr-o cameră. Costul acoperă, în mare parte, mobilierul, de regulă vechi, poate chiar stricat. “Serviciul” astfel oferit pare să fie un adevărat succes în Rusia – mai exact, în Moscova. Camerele în care se întâmplă “decompresia” se numesc “camerele furiei” şi sunt mai multe, în capitala Rusiei, dar numai cele incluse în proiectul “Debosh” oferă clientului posibilitatea să aleagă mobila pe care vor să o distrugă. Ba chiar pot alege şi o maşină care să fie în cameră şi pe care să îşi descarce nervii.

Cei care trec prin acest tip de terapie spun că se simt minunat, după aceea. Până şi psihologii sunt de acord că manifestarea are efecte benefice asupra sănătăţii unei persoane, pentru că ajută la canalizarea emoţiilor negative în afara corpului uman; dacă acestea nu s-ar risipi, corpul ar avea de suferit, ulterior. În spatele proiectului “Debosh” stă Aleksey Boritskiy, care spune că mai are multe idei de acest fel: în viitor, vrea să organizeze competiţii de aruncat calculatoare la cât mai mare distanţă, pentru oamenii care acumulează multă frustare din cauza calculatoarelor. Aleksey crede că o astfel de competiţie ar deveni extrem de populară.

Sursa: Oddity Central

Foto: Project Debosh


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger