VIDEO Cum arată un vulcan activ, văzut de la câțiva metri

0

George Kourounis este un explorator și documentarist care a trecut prin aventura vieții lui. El a coborât până la marginea unui lac de lavă, înfruntând ploaia acidă și temperaturile infernale pentru a ne arăta un vulcan activ în toată splendoarea.

 

crater

El a descris experiența ca pe o “fereastră către iad”. Kourounis și Sam Cossman, celălalt membru al echipei, au coborât în craterul Marum dintr-un vulcan activ din arhipelagul Vanuatu din Pacificul de sud și au luat și o cameră GoPro cu ei pentru a suprinde aventura memorabilă.

Kournouis spune că explorarea craterului Marum este un vis vechi de câțiva ani. Cei doi aventurieri împreună cu doi ghizi au petrecut patru zile pe vulcan și au coborât de două ori în crater, o coborâre echivalentă cu înălțimea clădirii Empire State din New York.

George Kourounis este specializat în a surprinde fenomene extreme ale naturii și chiar s-a căsătorit la marginea unui vulcan activ, dar aventura în Marum este una dintre cele mai periculoase și intense experiențe prin care a trecut, spune el.

Kourounis a coborât porțiuni aproape verticale de stâncă, s-a confruntat cu temperaturi enorm de ridicate și s-a apropiat așa de mult încât picături de lavă i-au făcut o gaură în echipamentul care îl proteja de ploaia acidă. Cu toate acestea, frica a fost acoperită de adrenalină, iar explorarea craterului Marum a fost experiența vieții lui.

Sursa: Huffington Post


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger