VIDEO Cum arată un hamburger de la McDonald's, vechi de 14 ani

6

La începuturile TOTB, realizam un experiment în care testam ce se întâmplă cu mâncarea de la fast food, dacă e păstrată timp îndelungat, iar după patru luni am constatat că un BigMac arăta aproape neschimbat ca la început. Însă  experimentul unui american, care a păstrat timp de 14 ani un hamburger, arată că aceste produse par nou-nouțe și după atâta vreme.

 

oldest-burger

 

În 1999, un american a cumpărat de la McDonald’s un hamburger, pe care l-a păstrat timp de 14 ani. Inițial, David Whipple intenționa să-l păstreze doar 30 de zile, pentru a-i urmări evoluția, însă după o lună, l-a uitat în buzunarul hainei, regăsindu-l abia după doi ani. Văzând că hamburgerul arăta la fel ca la început, americanul a hotărât să continue experimentul, iar după 14 ani, senvișul încă ”refuză să îmbătrânească.”

 

oldest-burger2-550x427

Bonul fiscal din 1999, când a fost cumpărat hamburgerul

 

Deși castravetele murat din hamburger s-a dezintegrat între timp, chifla și chifteaua de carne și-au păstrat aspectul inițial, putând fi confundat la prima vedere cu un senviș proaspăt. Specialiștii care au investigat loingevivul hamburger nu au găsit nicio urmă de mucegai sau de ciupercă, susținând că nici mirosul nu era diferit.

 

 

Whipple a fost pe punctul de a vinde hamburgerul pe eBay, primind oferte de 2.000 de dolari, însă s-a răzgândit în ultimul moment, urmând să-l păstreze în scopuri educative.

 


6 comentarii

  1. Am incepuit sa nu mai mananc porcherii, rezultatele sunt clare -43 kile in 20 de luni si inca scad + inbunatatit starea per total fiecare isi alege calea …. sunt satul de oameni care zic Traiesc bine nu vreau sa ajung la 100 de ani (as vrea ca atunci cand au 60 de ani si is pe moarte sa mai am o discutie cu ei, oare ce o sa mai zica) ….

  2. Foarte bine spui, pentrubarbati.com ! Acelasi lucru l-am facut si eu si am slabit vreo 10 kg in 5 luni, am eliminat toata mancarea procesata (sosuri, snacks, inghetata, batoane, conserve etc) si arat la 30 ca la 18, tenul curat fara acnee, nu mai am suisuri-coborasuri hormonale, TOTUL e mai bine! Cand mi-e foame intre mese mananc putina branza sau carne cruda sau ceva legume si este minunat.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger